ΕΠΙΣΚΕΨΗ Η.Σ.Α.Π.

Το Γ/σιο της Σμίνθης, τη Δευτέρα, 13-11-23, άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους στενούς συνεργάτες και φίλους του, το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Αθηνών Πειραιά/ ΗΣΑΠ.

Ο ΗΣΑΠ σε μία διαδρομή είκοσι περίπου ετών, στηρίζει το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου, συνδράμει ποικιλοτρόπως το έργο των εκπαιδευτικών και βραβεύει με χρηματικά έπαθλα και όχι μόνο, τους αριστεύσαντες μαθητές.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εθιμοτυπίας, διοργανώθηκε και φέτος στο σχολείο η εκδήλωση της βράβευσης των μαθητών. Την όμορφη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, οι διατελέσαντες διευθυντές στο σχολείο, κ. Δεληγιώργης Κ., κ. Νταουτίδης Πρ., κα Κοτζαμπασοπούλου Ελ. ,καθώς και η δ/ντρια της ΔΔΕ Ξάνθης, κ. Σιδηροπούλου Μάλαμα.

Η δ/ντρια του σχολείου, κ. Ματσούδη Ζηνοβία και ο σύλλογος των διδασκόντων, ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους παραβρισκόμενους για αυτήν την ξεχωριστή μέρα, που έδωσε την αφορμή στο σχολείο να αναδείξει τον κοινωνικό του ρόλο και να σφραγίσει τις σελίδες του με όμορφες αναμνήσεις!

Δημοσιεύθηκε στην Γιορτές, ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ, Ενημέρωση γονέων. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.